Sallands Premium Pilsener

Het is echt waar! Uit onderzoek blijkt dat – ondanks de explosieve groei van speciaal bieren – de Nederlander nog altijd het liefst een gewoon pilsje drinkt. Of nog beter: gewoon een lekker pilsje! Eentje die onder alle omstandigheden goed smaakt. Of het nu koud of heel dorstig weer is.

Want, de bierdrinker is wel kritisch op zijn glaasje gerstenat. En dat mag ook. Nee, dat moet zelfs! Bij Roelofs Party Service leggen we de lat natuurlijk eveneens erg hoog. Naast ons vaste aanbod van de bekende biermerken willen we daarom een smaakvol en betaalbaar alternatief aanbieden. Na scherpe onderhandelingen en meerdere proefsessies kunnen we vol trots aankondigen dat ons assortiment is uitgebreid met het unieke Sallands Premium Pilsener (5%).

Maar, wat is dat Sallands Premium Pilsener nu eigenlijk? Het geheim van de smid – in dit geval de brouwer – gaan we natuurlijk nooit helemaal ontrafelen. Je kunt er echter zeker van zijn dat het is gebrouwen door een erkende brouwerij. Vakmensen met passie voor hun ambacht. Met 100% zuiver water uit Nederlandse bron, natuurlijke grondstoffen en volgens beproefd recept.Deze uitgangspunten geven Sallands Premium Pilsener zijn pure en bijzondere smaak. Lekker fris en met een mooi bittertje. Ook qua kleur krijgt het van de (zelfbenoemde) kenners een hoge waardering. “Dit zijn pas echt goudgele rakkers”, is de unanieme mening. We dagen je daarom graag uit: proef Sallands Premium Pilsener oftewel proef Salland!

Zelf ophalen / bezorgen:

Het is mogelijk om dit product te kopen en zelf op te halen. Het is ook mogelijk om dit product te kopen en tegen een meerprijs te laten bezorgen. Niet alleen in Heino te koop, maar ook in Hattem, Hasselt, Dalfsen, Kampen, Wijhe, Nieuwleusen, Dronten, Giethoorn, Wapenveld, Oldebroek, Ommen, Meppel, Steenwijk, ’t Harde, Wezep, Olst, Genemuiden, Zwartewaterland, Heerde, Vaassen, Veessen, Epe, Oene, Balkbrug, Dedemsvaart, Zwolle, Raalte, Lemelerveld, Vilsteren, Oudleusen, Zwartsluis, Epe, Rouveen, Staphorst, Elburg, Dronten, Den Nul en nog veel meer plaatsen. 

20 liter € 60,00

30 liter € 80,00

50 liter € 125,00

Om het geheel compleet te maken en optimaal te kunnen genieten van dit bier bieden wij ook diverse taps en glaswerk.
Kijk op onze assortiment pagina voor meer informatie.

Vragen? Laat het ons weten!

Met vele jaren ervaring biedt Roelofs Party Service een totaalconcept in catering voor zowel bedrijven als particulieren. Wij nemen graag alle zorg uit handen en regelen voor u tevens het benodigde meubilair, glaswerk, servies, aankleding en bedienend personeel.

Heeft u vragen of wilt een een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.